Webshop
Facebook
Széchenyi 2020

2023. február. 17.

Julcsi

25 komment

2022 év üzlete díj

A találkozón megjelenteket elsőként Kathiné Juhász Ildikó, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Hajdúböszörményi Területi Szervezetének elnöke köszöntötte és értékelte az elmúlt évet és előre vetítette a 2023-as év kihívásait, terveit.

A találkozón részt vett Miklóssy Ferenc is, a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, aki hangsúlyozta, hogy a kulcs a jövőben a vállalkozások versenyképességének növelése lesz.

Az eseményen Dr. Spander Zsolt, a NAV Hajdú-Bihar Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója tartott előadást. Gazdasági adatok alapján a hajdúböszörményi térségről, továbbá jogszabályi változásokról és szolgáltatásokról is szót ejtett.

A találkozón – immár harmadik alkalommal – átadták Az év üzlete 2022 díjat, melyet most cégünk, a Komfort-Szerelvény Kft. érdemelt ki. A díjat Máté Sándor, a Hajdú-Bihar Vármegyei Iparkamara alelnöke és Orbán Anett a helyi ANRO Kft egyik ügyvezetője adta át.

Ezúton is köszönjük a díjat az Iparkamarának, a zsűrinek, a munkatársainknak és a vásárlóinknak egyaránt.

Az alább megtekinthető felvétel az említett 02.10-i találkozón készült. Ezen a rendezvényen a Hajdúböszörményi Városi TV riportot készített cégvezetőnkkel, Kovács Tiborral, aki beszélt cégünk elmúlt éveiről.

A Kft 2015 januárja óta működik, és azzal a céllal jött létre, hogy a vásárlók kiszolgálása több legyen egy szimpla kereskedelmi tevékenységnél, magas szakmai tudással segítsük a vásárlókat, anyagi és egyéb lehetőségeik figyelembevételével.  Reméljük a díj arra utal, hogy ezt sikerült is megvalósítani nap, mint nap a működésünk során. Nagy-nagy köszönet illeti a munkatársakat és a vásárlókat egyaránt.

 

Tovább >>

hozzászólások ()

A hozzászólásod az ellenőrzést követően jelenik meg

Ha mégsem szeretnéd, hogy megjelenjen, írj nekünk itt és x napon belül válaszolunk rá.